How many locks are open?


How many locks are open?

Three locks are unlocked

Funny Riddles
35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
Answer: A Christmas tree

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold

42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band

43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *